De perfecte schoonheidsverzorging

 

 

 

 

De perfecte schoonheidsverzorging moet beginnen met reinigen. Een ideale reiniger moet ten minste een maand voor uw afspraak in het kuuroord of bij een andere dienstverlener worden bereid. U kunt flexibeler zijn met de bereiding van de cleanser als u een vaste klant van de dienst bent. variaties in huidtype of iets anders dat van invloed kan zijn op de manier waarop de cleanser werkt.

Een reinigingssessie moet voor u zijn, maar niet noodzakelijk voor uw klant. Wat belangrijk is, is dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij het proces. De stylist en het salonpersoneel moeten weten wat uw wensen zijn. Het is niet omdat u dit gedaan wilt hebben dat u boos moet zijn als het langer duurt dan u had gehoopt.

Scrubs zijn goed voor anderen omdat ze olie en vuil verwijderen. Uw stylist zal weten of u onlangs alcohol of drugs heeft gebruikt. U kunt de mogelijkheid van slechte diuretica vermijden door uw arts of de plaatselijke apotheker te raadplegen.

De stylist zal een alcoholvrije toner gebruiken en die op uw gezicht aanbrengen. Er zijn andere opties die de salon uitgerust met het toepassen van een toner. U kiest of u onder de douche, in het stoombad of bij het zwembad wilt blijven.

Als uw gezicht grondig is gereinigd, krijgt u meestal een antibacteriële handmassage. U kunt vragen om uw massage vergezeld te laten gaan van een grondige reiniging van uw mond.

Het is mogelijk dat u een vochtinbrengende behandeling krijgt. Dit wordt vaak gedaan voor vrouwen die merkbaar droge handen hebben als gevolg van regelmatig werken binnenshuis.

Een deskundige stylist zal uw handen onderzoeken en u adviseren over welk stylingregime het meest geschikt is voor uw haar. Als u tijd heeft voor zowel een scrub- als een vochtinbrengsessie, kunt u die het beste inplannen.

Zodra de deskundige stylist een hoofdtelling van slagen heeft uitgevoerd, die afhangt van de textuur van uw haar, zal ze uw haar nat maken. De styliste zal eerst haar handen masseren, en dan een voedende conditioner aanbrengen. Terwijl ze dit doet zal ze ook een spiegel in de hand houden om de achterkant van uw hoofd te kunnen zien. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het haar gelijkmatig over alle delen van het hoofd wordt verdeeld.

Voordat u de salon verlaat, zal de stylist u instrueren welke producten u kunt gebruiken om uw haar glanzend en zijdezacht te houden. Dit omvat mousses, lotions en crèmes. Waarschijnlijk wordt u ook verteld dat u uw haar moet stylen zodra u onder de douche vandaan komt.

Normaal gesproken krijgt u een Vera krachtige filter om chloor en andere zuiverheden uit de lucht te verwijderen.

In de salon moet u een vochtinbrengende sessie plannen. Tijdens deze sessie, zult u worden verwend en behandeld als een koningin. Dit is het moment waarop de stylist u zal instrueren hoe u uw haar moet föhnen, stijltangen en stylen, en wat de beste tijden zijn om uw haar in de zon te drogen en te krullen.

Als de behandeling klaar is, moet je al je haar gestyled hebben. Dit omvat het toevoegen van flair en highlights. De specialist kan u zelfs een finishing crème geven. Deze wordt aangebracht op de uiteinden van uw haar om te voorkomen dat ze splijten, zodat u een afnemende hoeveelheid schade aan uw haar oploopt.

U zult deze waarschijnlijk bij uw plaatselijke salon moeten kopen. Het is echter belangrijk dat u er zeker van bent dat de producten van goede kwaliteit zijn. Vraag op zijn minst om monsters van de producten.

Aan het eind van de dag kan een goed kapsel de manier veranderen waarop u zich over uzelf voelt. Dit mag niet over het hoofd gezien worden wanneer u uw haar probeert te verzorgen. Als u dit nog niet bij een salon heeft laten doen, denk er dan eens over om dit om de paar weken te doen. Het zal een verschil maken in de manier waarop u zich over uzelf voelt.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat gezonder haar gezonder haar is. De algemene gezondheid van je haar is een goede indicator van de gezondheid van je hele lichaam. Soms kan een eenvoudige verandering in dieet of dagelijkse beweging een wereld van verschil maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke ziekenhuis of de hulpdiensten van 911.

Zoals altijd: praat met uw stylist over wat u wilt. Het is prima om plezier te hebben en dingen te proberen die u nooit zou dragen als u zich er niet prettig bij zou voelen. Soms kunt u een beetje meer betalen voor beter haar. Soms zult u nooit genoeg kunnen betalen om ooit nog goed haar te krijgen. Onthoud gewoon dat als je een slechte ervaring hebt, het waarschijnlijk weer zal gebeuren.

Veel succes met het thuis laten stylen van je haar!