Massage

chiropractische massage is manuele massage op de wervelkolom en wordt gedaan door een getrainde chiropractor. Er wordt geen gebruik gemaakt van elektrische naalden en er is geen suggestie of aanbeveling van de chiropractor. Aan de andere kant kunt u in veel spa's en salons een informele massage krijgen. Hierbij kan gedacht worden aan een gezonde massage, die wordt gedaan door druk uit te oefenen op de juiste plekken.

Massage producten

Gezonde en holistische methoden om de levensstijl te verbeteren. Het basisidee achter massage is om de bloedsomloop en lymfestroom te verbeteren. manuele massage wordt over de hele wereld beoefend. Het is een Hand Care therapie waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd, wat in de ware zin van het woord zelfvoedend is. Het zou de zelfvoedings- en reinigingsmethoden van het lichaam herstellen.

Er zijn verschillende theorie-laties gedaan ten tijde van de H MSG 1 therapie. De belangrijkste is dat de voordelen van massage vergelijkbaar zijn met die van een verdoofd glazuur. De geest en omach krijgen verlichting van de druk en het werkt op dezelfde manier als wanneer je een massage uit de handen krijgt. Het melkzuur in de melk helpt bij de verhoging van de bloedcirculatie en de lymfestroom. Volgens de typische theorieën vermindert de lymfatische druk en wordt de bloedcirculatie verbeterd na de therapie. De verbeterde circulatie breekt vet en suiker af die zich ophopen in de vetcellen en ondergaat een stofwisseling. De suiker die ontvet reageert met het zout in het bloed en voert het als afvalstof af. De afvalstoffen die worden afgevoerd, worden door het lichaam weer opgenomen.

Het belang van het lymfestelsel: het lymfestelsel ondersteunt onze lichaamscellen bij het proces van celdeling. Het is een complex systeem van bloedvaten, zenuwen, hart, botten, spieren en vetcellen. lymfestelsel heeft zijn eigen betekenis en uitvoering. Het is het lymfestelsel dat de bloedglucose over de cellen verdeelt. Ugar is een hoog glucosemolecuul en daarom is een hoge glucoseconcentratie in het bloed een teken van een hoge suikerconcentratie in het bloed. Zoals we allemaal weten, is het lymfestelsel een delicaat zenuwsysteem dat efficiënt moet zijn om het interne orgaan te kunnen voelen en het vervolgens naar de andere organen van het lichaam te kunnen overbrengen. Het lymfestelsel speelt op zijn beurt een belangrijke rol bij het verlichten van de symptomen en problemen die anders worden veroorzaakt door een tekort aan voedingsstoffen in het lichaam.