Tips voor het gebruik van nagelverzorging

Het uiterlijk is bijna identiek aan dat van AHA (alfahydroxyzuur), dus er is geen speciale behandeling nodig. Het bestaat uit moleculen die zijn opgerold tot een lange vorm. De eiwitketens zijn te groot om door de consumentenhuid te worden opgenomen. Dus wat er gebeurt, de eiwitketens worden gekristalliseerd en uitgescheiden als een klein vet. Het uiterlijk van het uitgerekte eiwit blijft vergelijkbaar met dat van fijne lijntjes en rimpels. De enige manier om dit tegen te gaan is door de zoutkristallen die uit de cel overlopen te laten neutraliseren door een bepaald zuiver androgeenamide.

Ionolineaceton (Noxide) voordelen:

– Net als het BIAB-molecuul kan het niet door het lichaam worden afgebroken. Eenmaal vrijgegeven, drijft het in het lichaam met een pH van ongeveer 5,5.

– Oxidatie en vertering spelen een grote rol in de houdbaarheid. Slechts een klein percentage van de kristallen kan worden omgezet in onschadelijke, natuurlijke oppervlakteactieve stoffen voor menselijk gebruik.

– Het hydrochinon dat erin zit is een bekend kankerverwekkend middel.

5 tips om BIAB te gebruiken om je nagels er mooi uit te laten zien

1. Houd je nagels zo kort als je kunt. Naast het laten groeien van nagels, maakt BIAB je nagels dunner.

2. Houd je acrylnagels uit de buurt van schadelijke elementen zoals UV-stralen, vuil en vet.

3. Droog uw handen en nagels altijd goed af om de groei van schimmels en schimmels te voorkomen.

4. U kunt de kunstnagels op uw nagels polijsten met een Sylonon Arcticle Wipes. Je kunt deze krijgen bij salon en kapsalon.

5. Stel de kunstnagels niet bloot aan direct zonlicht. Als je naar buiten moet, verwijder dan de nagels van de jassen voordat je weggaat.

6. Als je nagellak gaat gebruiken, houd er dan rekening mee dat acrylnagels een hard materiaal zijn. Het kan afbrokkelen na herhaalde blootstelling aan vloeistoffen. Wees dus voorzichtig als je andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen gebruikt die een gelijkaardige werking hebben.

7. Als de kunstnagels die u gaat gebruiken in een verkeerde hoek zijn geplaatst, of als het uiteinde van het stuk zo ver uitsteekt, knip ze dan niet helemaal terug tot de oorspronkelijke lengte. Schakel in plaats daarvan de hulp in van een professional die ze op de juiste lengte kan knippen.

8. Vermijd zoveel mogelijk het knippen van de kunstnagels op het snijvlak. Laat ze in plaats daarvan zo lang groeien als je wilt. Onthoud dat hoe langer ze zijn, hoe zwaarder ze zijn.

9. Nadat u de acrylnagels van de kunstnagelsets heeft verwijderd, laat u ze volledig drogen voordat u ze eruit haalt.

10. U mag geen huishoudelijke schoonmaakmiddelen of zeep op uw kunstnagels gebruiken. Ze zouden de functionaliteit van de nagels aantasten.

Terwijl je dit artikel leest, moet je goed op de hoogte zijn van de best practices met betrekking tot nagelverzorging. Houd er rekening mee dat het beste systeem voor de verzorging van uw nagels een systeem van natuurlijke nagelverzorging is. Bovendien moet de nagelverzorging minstens één keer per week worden gedaan om uw nagels in goede gezondheid te houden en ze er mooi en glanzend uit te laten zien.