Hoe krijg je een gezonde ouder wordende huid

Anti aging creme

We hebben allemaal wel eens gehoord van de term “veilig en natuurlijk”. Die twee woorden zijn nu grote woorden op zich in de schoonheidsindustrie. Ze zijn zuurstofmoleculen geworden. Daarom zijn ze zo belangrijk in anti-aging crèmes. Er worden geen giftige stoffen gebruikt en zo zijn ze effectiever.

Hoe werkt eigenlijk een anti-aging crème?

In veel crèmes tegen huidverslapping en rimpels wordt stikstof gebruikt om de huid te bevriezen. Dat is een proces dat “bevriezen” wordt genoemd. Het is ook niet een erg zacht proces. Je kunt er blaren van krijgen en je moet voorzichtig zijn met het beschermen van de kwetsbare huid rond de ogen. Het wordt ook gebruikt om ziektekiemen en bacteriën te doden. Het wordt Hormonal Science genoemd.

Onze beste anti-rimpel crème heeft een ingrediënt genaamd Olivem 800, dat een speciale emulgator is. In een recente studie is gebleken dat het veel effectiever is dan andere. Het kan de huid veel gemakkelijker en dieper emulgeren. Het is ook een veel natuurlijker ingrediënt. Het is een soort lipide. De meeste vetzuren zijn C20 en C25. Olivem 800 is een mengsel van C20 en C25.

Verschil tussen Reverta anti-veroudering crèmes en een grote merkwinkel

Hoe zit het met anti-verouderingscrèmes die in de grote merkwinkels en bij Reverta worden verkocht en die beloven dat ze de tijd zullen terugdraaien en ervoor zullen zorgen dat we er veel jonger uitzien? Ik voel me veiliger als ik die koop dan iets anders. Het is zo veel gemakkelijker te zien waarom ze zo populair zijn. Het is vooral te danken aan de agressieve marketingcampagnes op televisie en in tijdschriften. Die grote bedrijven geven een fortuin uit aan getuigenissen. Ze betalen beroemde beroemdheden enorme sommen geld om reclame te maken voor hun producten. Er is zoveel hype en overdrijving over collageen enz.

Eén bedrijf heeft een patent op een ingrediënt genaamd Functional Keratin, dat een soort keratine is, afkomstig van schapenwol en daarom volledig biologisch beschikbaar. Het kan, hydratatie en huidvernieuwing zijn de woorden op het etiket. Ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar ik wil de verrassing niet bederven door hierover te gaan muggenziften, dus laten we naar de klinisch bewezen ingrediënten gaan. Dit zijn ingrediënten die ons collageen- en elastinegehalte stimuleren en vrije radicalen verslaan. Klinkt dat saai? Nou, dat is het niet.